14.07.2020г.
 

На официална церемония в присъствието на Министъра на младежта и спорта, г-н Красен Кралев, бе открит реновирания спортен комплекс „Зоната на здравето“.  В него са комбинирани площадки и зони за различни видове спорт и отдих, като бе изградена нова площадка за фитнес на открито и нови игрища за волейбол, баскетбол и тенис на корт. В допълнение бе ремонтиран стадиона, където бе положена нова тревна настилка и бе изградена модерна поливна система, а трибуните за зрители бяха възстановени. Също така бе реновирано и игрището за мини-футбол.

Г-н Тодор Попов заяви пред събралите се десетки зрители: „Горд и радостен съм, че има необходимост от нови спортни терени, защото това означава, че спортните ни клубове се разрастват и все повече хора спортуват. Именно затова сме и носители на титлата “Европейски град на спорта 2020” и с увереност трябва да продължаваме да я защитаваме. Всички площадки и игрища са за нас и апелирам не само да ги използваме, но и да ги пазим, за да бъдат все така хубави и функционални!
Днес наградихме и някои от спортните ни надежди, които наскоро са донесли признания и титли за Пазарджик. Поздравления!“