27.09.2015

На 25 септември, петък, независимият кандидат за кмет на община Пазарджик Тодор Попов откри предизборния си щаб. По традиция, членовете на щаба, кандидатите за кметове на населените места и за общински съветници направиха обща снимка пред читалище „Виделина“ и посетиха църквата „Света Богородица“, където отец Яков отслужи водосвет.

По време на кратката церемония пред предизборния щаб Тодор Попов даде висока оценка на постигнатото до тук от екипа му и заяви, че в следващите години направеното трябва да бъде наградено. Той призова всички присъстващи отново да покажат стил и класа, да почерпят самочувствие от постигнатото и вдъхновение – за това, което предстои да бъде направено.

„За мен, тези години бяха много важни, защото показахме, че сме уникален отбор за България – няма такъв другаде. Освен труда, който положихме, освен красивите спомени, които ще ни останат от тези години, ние показахме и още нещо важно, което е голям дефицит в политиката – защото освен добри колеги и професионално подготвени хора, ние станахме и добри приятели. Така че в края на тези 8 или 4 години – за тези, които са от 4 години в нашия отбор, нямаме от какво да се срамуваме. Напротив, имаме пълното основание да се гордеем с това, което сме направили, защото ние сме го направили за нашия град, за нашата община, за нашите села, и считам, че трябва да продължим и надградим направеното.

Предстои ни предизборна кампания, искам да покажем отново този стил и класа, който сме показвали през годините. Искам да почерпите самочувствие от постигнатото,  да почерпите вдъхновение, за това, което предстои да постигнем и да покажем на всички, че независимо предизвикателствата, независимо недоброжеланието на нашите опоненти в годините по отношение на нас, ние сме най-можещият, най-отговорният, най-професионално

подготвеният и най-добрият екип. Искам да убедим и хората в това, както сме го правили и убедително да се поздравим на 26 октомври с най-важното – доверието на нашите избиратели. Затова искам всеки от вас да даде най-доброто от себе си в тази кампания и да покажем, защо сме такъв отбор и защо сме най-добрите. За мен беше удоволствие и голямо вдъхновение да работя с вас през тези години, ще бъде чест да работя още четири“, заяви независимият кандидат за кмет на община Пазарджик Тодор Попов.

Откриване на щаб Снимка пред читалището. Водосвет