Официално открихме новата зала в “Зоната на здравето” на името на Иван Симеонов! 🥇
С това многофункционално съоръжение продължаваме нашата последователна политика, с която ние засвидетелстваме своето отношение към важния ни приоритет – спорта.
▫️Щастлив съм, че на откриването на новата зала присъстваха: Георги Глушков – президент на Българската федерация по баскетбол, Ренета Камберова – председател на Сдружение „Пазарджик спортува“, Янислав Марков – председател на УС на баскетболен клуб „Хебър-Пазарджик“, Георги Томов – представител на фирмата изпълнител, Чавдар Костов – капитан на националния отбор по баскетбол и част от националните състезатели, Иван Симеонов – почетен гражданин на Пазарджик и председател на Работническия спортен клуб. 
🙏🏻 Иван Симеонов, чието име носи залата, е един от инициаторите за изграждане на спортна база „Зоната на здравето“ през 60-те и 70-те години на миналия век. Това е първата “Зона на здравето” в страната.
▶️ Ремонтирано е всичко – от покрива до настилките, всичко е ново – съблекални, санитарни възли, конферентна зала, напълно подменена е дограмата, обособени са два входа за зрители и 150 седящи места с трибуна. 🥇Залата е комбинирана за баскетбол, волейбол, бадминтон, което ще реши голяма част от проблемите на спортните клубове с база за подготовка. Приоритетно ще се ползва за тренировки по баскетбол.