16.10.2019г.

Тодор Попов официално откри логистичния център на производствено-логистична база „Ариете Логистикс“ в Пазарджик и даде начало на втория етап от плана за развитие на фирмата. „Ариете“ планира в три фази да разшири базата си в Пазарджик, като ще достигне до почти 42 000 м2 застроени площи, в които ще работят над 1000 човека.

Ръководителят – Петър Зарев благодари на г-н Попов и на целия му екип и му даде думата:

“Градът се развива освен в социалните дейности, в културната и спортната политика. Пазарджик върви с бързи темпове и към това да стане интересен център по отношение на логистиката.

В днешния ден ние надграждаме това, което в годините правим. А именно да създаваме нови работни места. Инвеститорите идват, защото срещат подкрепа и влагат усилия за изграждането на производствени мощности. Докато други спекулират, ние винаги сме говорили с действията си, никога не сме спирали да работим и знаем какво трябва да направим, за да може поетапно да повишим стандарта на живот в Пазарджик!

Пазарджик отново показва ниво и съм уверен, че тази тенденция ще бъде трайна и постоянна.“ с това заключи г-н Попов и традиционно даде начало на втория етап.